Varit till frissan!

I går så  var jag till frissan för första gången på säkert 3 år.. va riktigt skönt att bli ompysslad. På kvällen så kom syster linda och Tony hit och grattade Göran som har fyllt år.. han fick en påse med öl av dom det va uppskattat . vi fikade och snackade en massa. i dag va jag till mor och far med Johanna och hämtade en påse med kantareller som mamma hade plockat åt mig.. så snällt tycker jag.. skjutsade i Johanna till hudik för hon skulle på kalas. passade på att åka på hemmakväll och hyra lite film.. det blev wallander tjuven och filmen om knutby.. skotten i knutby heter den sen hyrde jag en som hette Taken.så i kväll blir det lördagsmys i soffan..

nyfrisserad ;)


Tiden går fort!!

Tänk va fort allt går.. 10 dagars semester bara flyger iväg.. har inte fått mycket gjort men varit ledig iaf. och barnen sen.. tänk Fredrik började 2a året på gymnasiet, Josse börjar 9an och Johanna börjar 6an.. vart har åren tagit vägen???? och Lille viktor började 1an.. storkillen snyft.. själv så tycker jag att ajg står still blir inge äldre jag inte.. haha.. nääe visst snart pension.. ska skjutsa Johanna till pappa i kväll och då passar jag på att åka och hälsa på mina kära syskonbarn.. som sagt det går alldeles för fort med dom.. så man måste passa på att träffa dom så ofta man kan missar en massa annars.. och go Frida är ju bara så skön med alla sina uttryck dom vill man inte missa..

EEG undersökning.

I dag ska min dotter på en EEg undersökning igen, det är ca 2 år sen hon va på den förra. Då konstaterades det att hon hade epelepsi petit mal alltså den lilla sorten utan kramp anfall. Hon föll bara bort precis som om hon satt och dagdrömmde. Hon fick medicin mot det och sedan har hon mått bra, har inte märkt av några bortfall under tiden hon ätit medicinen. Därför ska hon nu göra en ny undersökning för att se om det vuxit bort på henne så hon kan göra ett försök att plocka bort medicinen. Det tuffa i det hela är ju att hon får bara sova halva nattsömnen så hon blev ju glad när hon va TVUNGEN att va uppe till minst kl 23.. det är ju inte ofta man säger till ett barn att du FÅR INTE gå och lägga dig. Sen så kommer det jobbiga för oss båda hon måste va vaken minst 4 timmar innan undersökningen alltså var vi tvugna att kliva upp kl 04.00 så nu har jag en stor kanna kaffe på gång som jag bälger i mig, menstackars Johanna kämpar att hålla sig vaken.. sitter framför tv,n och kollar på disney channel. vi somnar nog ovaggade i kväll iallafall. En fördel är ju att Johanna fick en extra ledig dag.. Josse börjar skolan i dag.. Tänk hon börjar i 9an stortjejen..  ja ja nu måste jag ta lite mer kaffe men bara 20 min kvar innan jag ska väcka josse..
 

En bra låt som stämmer till viss del i mitt liv just nu..

Kan nog tänka mig att denna passar in i mångas liv.. även hos en viss person i vår familj just nu.. även hos mig.. Lyssna och njut..

Besök av polis!

fick besök av polisen igår.. och det va inte mig dom va ute efter.. en jobbig dag.. vill inte gå in närmre här vad som hänt.. men hur ska man orka med allt som händer och sker?? vi har bestämt oss.. vet vad vi ska göra.. men... blir det bättre???

Jobbigt!!

Just nu är det ganska så jobbigt här hemma, kommer fram en massa saker som hänt både nyligen och för länge sen där våra barn varit inblandade på det ena eller det andra sättet.. så just nu har jag inte ork att uppdatera så noggrant.. hoppas ni förstår.. måste ta tag i allt nu innan det spårar ur alldeles här..
 
Även om ni barn kanske tycker att jag är elak så är det bara för att jag älskar jag er allihop.. och inte vill att ni hamnar fel i livet..

Punktering, kalas,träning och dalarna!

En liten uppdatering kanske!! Isöndags så fyllde ju Frida 3 år så vi skulle ju åka dit och gratta henne.. men när vi kommer ut på motorvägen så börjar ratten påatt skaka så vi blir tvugna att stanna,,, och gissa vad!! Jo PUNKTERING på framdäcket.. skit kul.. och naturligtvis påvänster sida och ingen bil vill stanna och hjälpa mig heller.. och själv klarade jag inte av att få loss bultarna dom satt som berg... sååå det blev till att ringa efter sambon så han kom och hjälpte oss.. efter många om och men så kom vi i alla fall fram.. där blev det en massa gott fika och tårta..

skit däck!!

Lilla prinsessan!
På tisadagen så va det dax för träning det blev ett hårt pass med bodypump slitigt som sjutton men skönt efteråt.. Sedan på onsdagen så drog jag och mina bran ut p´å en tripp först va vi till marma och hälsade på sen åkte vi vidare till mohed och grattade simon som hade fyllt år dagen innan.. där fick vi en massa gott och även tårta fast vi kom en dag för sent.. efter det så drog vi vidare mot Linghed i dalarna vi hade bestämt med caroline att vi skulle komma och hälsa på det va nog säkert 1 eller 1½ år sen vi var där senast.. det va jätte trevligt att få träffa dom, vi sov över där och dagen efter drog vi vidare till valbo och kollade runt liter.. sen så va det dax för en tur till ockelbo och lämna av josse.. tog en tur förbi viltmarksgalleriet ocj kikade där.. älgparken får bli en annan gång det.. nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra i kväll om jag ska på cruising i söderhamn med syster eller inte.. lutar nog åt att jag åker dit.. ha en skön dag allihopa..

Frida 3 år Grattis prinsessan!

I dag fyller lilla go ungen Frida 3 år hon är mosters go jänta hon.. vi ska alldeles strax åka och gratta henne. hoppas hon får en härlig dag..

Frida och lille Dennis

Hembakad pizza!Och tips på enkel mat önskas..

I dag så blir det pizza som jag naturigtvis fixar själv ;) måste ju passa på nu innan det blir hårdkörning.. Har ni nå bra tips på mat som är lätt att göra och nyttigt?? har total ide torka när det gäller mat så hjälp mig snälla ni!!!!  Ha en fortsatt trevlig helg!

Nääe nu J***lar måste det bli nya tag!!

Nu har jag väl latat mig tillräckligt länge eller vad tycker ni?? har fuskat så in i bomben med träningen.. har ju fått en hel del skäll och pikar från min kära dotter om att vi borde sätta igång igen så till veckan börjar vi.. Jag lovar Josse ;) måste verkligen göra något så man går ner lite i vikt.. ( eller en hel del kanske ) men jag ÄLSKAR ju god mat och fika bröd..  ja ja vad är väl en bal på slottet.. kämpa på är vad som gäller nu!!!
för mycket av detta nu i sommar!!

deffinitivt mer av detta från och med måndag!!

RSS 2.0