Överlämmning!

I eftermiddag så ska jag till söderhamn med min son.. vi ska träffa hans lärare på höghammarskolan som han ska ha till hösten. Han ska gå på miljö och fastighets programmet där.. det tror jag kommer att bli en perfekt linje för honom. http://www.bollnas.se/skolweb/skolweb.nsf/d79860d125ab893ec125710400226b14/911e61f63a37a614c12571f1003b329e?OpenDocument kolla själva vad som får läras där..

snöväder och resa till dalom!

I lördags så åkte jag och barnen till dalarna och hälsade på en kompis som flyttat dit.. på vägen dit så började det snöa... fatta 17 maj och det toksnöar... ja ja  men vi hade i alla fall en trevlig helg med god mat och trevligt sällskap. barnen tyckte det va kul att få träffas igen.. va ju ett tag sen.. På hem vägen så våldgästade vi min syster i edsbyn det va kul.. mitt i frukosten.. hehe.. sen så åkte vi vidare till max i bollnäs och åt lite. sen så blev det ett besök hos syster i marma oxå.. efter det så blev det hem färd. skönt..

image61
fredrik vera och josse. hjälp vad åren går fort...

den 6/6 ska jag och min sambo åka på ålands kryssning ska bli så skönt att  tänka bara på sig själv ett tag..

Englas begravning!

Ja det är en fruktansvärd tragedi det engla råkade ut för, men att direktsända begravningen tycker jag är att ta det hela ett steg för långt.. inget ont om föräldrarna som tydligen tycker det är helt okej att göra det det är deras beslut.. men tänk på alla andra barn som på något sätt fått lämna denna värld, tex genom sjukdom eller olycka är inte deras öde också värt att visas och att skriva spaltmetrar om eller?? och stackars Max och Saga som blev mördade i Arboga är deras öde sämre på nått vis?? en liten bild i tidningen om att nu hade mamman tagit farväl.. men men jag ska väl inte döma någon men jag tycker det är fel.. media gottar sig i andras olycka så är det bara och när man är så nära inpå ett dödsfall och dess utom sitt eget barn tror jag inte att man kan ta nått riktigt beslut om vad man verkligen vill. 
                                                        

                                                             image60

Konfirmation!

I helgen så hade vi konfirmation min sambos dotter konfirmerade sig då. det va så vackert att se på och på söndagen så passade jag på att ta nattvarden jag oxå.. va en så där 24 år sen sist så det va på tiden.. hehe.. sen så blev det fika här hos oss så min sambos släkt kom och grattade konfirmanden. så trevligt att träffas allihopa.

image59

Kattungar!

Den 2 maj så fick vi 3 små söta kissungar nån som vill ha???

image58

Ni ska veta vilket tjat det är här nu om att behålla nån själv... suck... skulle gärna göra det men vi har ju redan 2 katter och en hund och en hamster....

Datan äntligen tillbaka!!!

Nu har vi fått tillbaka den ena av våra 2 datorer.. dom ville inte fungera nån av dom.. så vi lämnade dom till min sambos systers karl.. så nu har han rensat dom från en massa elände och installerat om den ena iaf.. så nu kan man äntligen va ute och kolla lite igen... även om jag hellre tillbringar tiden ute i trädgården nu när det är fint väder. Är en hel del att fixa och trixa med.. men ska nog få till det till slut..
Min damm som jag har grävt ner alldeles själv... Pust!!!
image56
image57
Hoppas ogräset fattar nu då... har inte en enda lucka i agendan för ogräs..

RSS 2.0