Grattis Johanna 12 år idag!!


Idag fyller Johanna 12 år morgonen började med paket på sängen, hon fick 4 st böcker om väderälvorna, sen så va det dax för skola där blev  hon mött av en stor lapp där det stod att hon fyllde år... och sedan så fick hon present av en klasskompis en liten miranda nalle som det stod grattis på, och en stor choklad kanin.. när jag kom hem från jobbet så åkte vi in till stan så hon fick köpa den barbie hin  ville ha det blev en high school musical docka och även en hanna montana docka. Vi köpte en tårta som vi ska äta på i kväll, och så fick hon välja vad vi skulle äta så det blev pizza och kebab. Nu är hon ute och njuter av det härliga vädret.. Ett stort grattis igen.. älskar dig gullunge..

En liten bild på våra kissungar!


6 veckor gamla och fulla i bus...

Vi har firat Johanna!!

I morgon fyller Johanna 12 år tänk va fort tiden går.. Igår så va mina systrar och mor och far hit och grattade henne så det blev tårta och paket. här kommer lite bilder från igår..

Det blev en hjärte tårta som Johanna ville ha.
 

Johanna med sin älskade Troy.. det va en av de bästa presenterna det..

Viktor och Frida busar med Tezz..

En till veckans konstnär!

Min kompis son Jonathan Svensson har också ritat en jättefin teckning.
Jonathan Svenssons bild
Så duktiga killar..

Veckans konstnär!

Viktor Norlunds bild
Denna fina gubbe har min Lille systerson Viktor ritat.. Läs mer om veckans konstnär här..
http://helahalsingland.se/levabo/1.942951/1.982007/1.982354

Bodybalance!

Igår kväll så var det dax för ett nytt pass. Denna gång testade jag bodybalance det är ett yoga ispirerat pass med poser från olika yoga typer.. Insåg att jag visserligen är ganska smidig men har noll balans ;). Men det får man väl träna upp. Det hela avslutades med avslappning och det va så skönt.
index_pose1.jpgbody-balance-poster.jpgbodybalance.jpgBODYBALANCE_OutdoorSeries3837_verklein1.jpgindian_balance.jpgBODYBALANCE3.jpg lite av dom övningar vi fick göra..

Kommentarer tack!!

Det vore jättekul om ni som läser kunde kommentera nån gång ibland;)  och när ni gör det skriv gärna era namn. lite tråkigt när det bara står anonym....

Josse har svikit denna blogg!!

Josse bloggar nu på annat håll och hon är flitig som bara den.. :) mostrar nu kan ni åter hålla koll. ja även ni andra som är intresserade..  här finns hon alltså nu för tiden.. www.josefinludvigsson.devote.se/ Hon vill att ni läser ofta så hon får många besökare ;)

Fylking på promenad!

Idag var jag och gratulerade min mamma som fyller år. Dom bor utanför Söderhamn eftersom jag visste att Gert Fylking och Robert Aschberg var i Söderhamn så tänkte jag att jag skulle ta en tur efter vägen som dom ska promenera i dag när jag skulle åka hem.. och mycke riktigt så träffade jag på dom Robert låg ca 150 m före Gert men jag klev ur bilen och hade sån tur att en jobbar kompis till mig också hade stannat till där så hon knäppte ett kort på oss men det gick snabbt för dom knallade ju på så det blev som det blev.. hihi.. jag är ju inte så snygg på bilden men va f..n gör det.. blundar gör jag oxå.. vågar ju inte kolla på en kändis ;)

föjl deras promenad här  www.rixfm.com/ystadhaparanda/

Grattis mamma!

I dag fyller lilla mamma 59 år Grattis till henne.


Tänkvärt.


Vi kanske är Bästa vänner ett år,

 


Ganska  goda  vänner nästa år,

 

vi kanske inte pratar så ofta året efter det,

 



och  vill inte prata alls året efter det.




Så,  jag ville bara säga, Du är speciell  för mig

och du har gjort en skillnad i mitt liv,


 



Jag ser upp till dig, och respekterar dig   



 



Låt  gamla vänner veta att du inte har glömt dem,

 


Och berätta för nya vänner att du aldrig kommer att göra det.


 
Kom ihåg,  Alla  Behöver en vän,



 


Någon dag kommer det att kännas som du inte har Någon vän alls, 
 

Kom bara ihåg den här texten:


Någon där ute Bryr sig om dig och kommer alltid att göra det


Kram från mig till er alla där ute i cybervärlden // Ulrika


Trött!

Igår körde vi ett pass med bodypump igen och kan ni tänka er jag har ingen träningsvärk alls;) kanske dax att öka vikterna på stången. hihi.. Men annars så tror jag att jag håller på att bli förkyld har varit sååå otroligt trött idag ögonen vill inte hålla sig uppe.. och det är långt till kvällen..och det ska fixas mat vad man nu ska hitta på???

Dagen efter!!

Japp så va det dagen efter då.. men jag mår kanon så skönt att inte må dåligt.. Kvällen började hemma hos min syster med en par öl. sedan så fick vi skjuts till mohed.. där va det full fart när vi kom.. bordet va upp laddat med grillplankan som vi hade bestält.. det va potatissallad, grillat kycklinglår, fläskfile,rostbiff, och en massa olika exotiska frukter.. Mmmm såååå gott det va och så en par glas vin till det.. sen blev det kaffe och chokladkola paj med grädde Mums.. och så lite vin..  sen va det dax för singstar.. jattekul att s´junga men det lät väl inte allt för bra.. hi hi.. men huvudsaken man har kul.. Ja sen så va kl helt plötsligt halv 2 och lilla syster mådde inte så jättebra  Hmm kan det va whiskeyn?? den lät jag bli.. vi hade tur och fick skjuts hem tll syster där jag fick sova i viktors säng.. vaknade vid halv 8 av gullungarnas röster och sen kom dom in och myste lite med moster.. sen så gömde dom mig under en massa mjukisdjur.. då tyckte jag det va dax att kliva upp.. kaffe och macka till frukost.. men syster ville inte ha nått hon??? bara ligga och vila på soffan;) men jag måste säga att vi hade kanon kul... TACK FÖR EN KANON KVÄLL TJEJER!!!

Redo för PARTY!!

okej nu har min dotter fixat till mig inför kvällens tjejfest..

Nå vad tycks kan man visa sig så här?? ;)ja jag ska ju inte ha foppaskorna på mig då så ni vet..
SKÅL PÅ ER ALLA!

Tjejfest!!

I kväll blir det tjejfest i mohed hos min goa kompis vi blir 7 tjejer som ska smaska på grillplanka och dricka lite vin;) ska bli såååå kul...kommer väl en uppdatering om hur vi hade det senare..
glas.jpg

Body Jam!

Jaha det blev alltså ett body jam pass igår istället för body pump i dag.. och gissa om det va ett tufft pass det gick ut på att man skulle dansa en massa olika steg från tex jive, hip hop, hula hula, street ja gud vet vad.. vi höll på i 75 min utan nästan nå uppehåll.. ja vad ska man säga koordinationen va väl så där inte lätt att hålla reda på alla steg med både armar och ben... Johanna va med och kollade så hon hade kul hon;) Nästa pass blir på söndag och då är det body pump..

Tack för hjälpen;)


Nostalgi!!

http://www.youtube.com/watch?v=gCwxzG1Ipvs temtation med wet wet wet
http://www.youtube.com/watch?v=V0aZj7bXckQ love is all around med wet wet wet
http://www.youtube.com/watch?v=37ZaSINRDGM&feature=channel africa med toto
http://www.youtube.com/watch?v=LdSqPPRPI1o&feature=channel rosanna med toto
 Kan nån va snäll och tala om för mig hur man gör för att få in videon med länkarna???? fattar ingenting jag...

SNÖ????

F...n va less jag blev när jag vaknade och såg att det snööade ute.. har ju kommit en par centimeter... och jag har sommardäck... skitkul.. ska i väg och hämta josse i kväll när hon har kommit tillbaka från sin fjällresa så jag hoppas det blir bättre väder...

Nytt bodypump pass! ;)

Japp i tisdags så va det dax igen för ett träningspass.. va lite orolig att jag skulle få lika träningsvärk som tidigare... men näääe då det gick ju kanon visst lite träningsvärk har jag men jag står ut iaf.. så nu blir det nog ett pass till på fredag.. nu j.... lar ska jag bli fit for fight....
så här kan det se ut på ett pass..

det är inte taget där jag tränar utan en bild jag hittade på nätet..men vi har samma grejer.. det är skit kul.. så alla som har möjlighet borde testa..

Påsk middag!!

Igår så va vi hem till min mor och far och åt god mat och grattade min mamma som fyller 59 den 23 april..Mina båda systrar med familj va oxå där.. det va trevligt att få umgås med släkten lite.. Linda och jag lekte lite med viktor tex ett skepp kommer lastat.. och jag och viktor lekte farfars kalsonger.. men bytte ut dom till pappas kalsonger i stället.. han skrattade så han vek sig dubbel go gubben..


en liten bild på go frida oxå


GLAD PÅSK!


Önskar alla som läser min blogg en Glad Påsk och hoppas på en underbar helg.

Snart påsk!

Ja nu är det snart påsk och som det ser ut nu så blir vi helt barnlediga hela påsk helgen.. och det ska faktiskt bli skönt.. hmmm får man säga så egentligen?? fast med tanke på att vi alltid har barn hemma och att de har speciella behov flera av dem så kan man behöva ett andningshål ibland.. ska visserligen jobba på långfredagen och annandagen men skönt att slippa tänka på mattider och väckning iaf.. På långfredagen så ska vi åka till mor och far och äta god mat och  fira mamma som fyller senare i april.. ja och en tur till blåkulla blir det väl kanske oxå.. ;)
SES NÄR NI KOMMER DIT NI OXÅ DÅ!!!!
GLAD PÅSK!

Träningsvärk!!!!

snacka om att jag har träningsvärk i dag.. framsidan av låren gör sig påminnda vid varje steg.. och det är ett helt företag att ta sig i och ur bilen.. men men det ska väl bli bättre.. är ju bevis på att man har tränat iaf ;)

Bodypump!

Idag va jag och Josse på vårt första pas på gym vi bokade in oss på bodypump... 60 min... detta fick vi gå igenom.
Uppvärmning.
Knäböj med skivstångtränar ben och rumpa höjer pulsen rejält
Bänkpress med skivstång tränar bröstmusklerna
Marklyft tränar djupa ryggmusklerna baksida av lår och sätesmusklerna
Rodd tränar övre delen av ryggen
Frivändning tränar de flesta av kroppens muskler i en enda övning och höjer pulsen
Biceps curl tränar framsidan av överarmen
Utfall tränar ben och rumpa
Upprätt rodd tränar axelmusklerna
Crunches tränar magmusklerna
Armhävningar trycktes dessutom in..
Stretching
Tror ni att vi va sluta efter detta eller???? ja gissa säger jag.. hittat muskler som jag inte trodde fanns ska jag säga.. nu är det vila som gäller i nån dag sen så är det påt igen...

Ett nytt hårdare liv väntar!! PUST...

Japp nu är det bestämt.. jag ska börja träna!! Ja ni läste rätt äntligen så har jag bestämt mig men det är ju tack vare min dotter hon måste träna sin rygg pga en liten skolios.. sjukgymnasten sa åt henne att träna på gym bla.. så i går va vi till hudiksvalls gym och skaffade medlems kort.. där kan man träna på olika sätt.. gym redskap men även en hel del andra saker tex..bodypump, spinning, afropower dance.. ja ja ni kan ju gå in själva på deras hem sida och kolla allt vi kan göra.
www.husiksvallsgym.se  vi ska försöka träna minst två ggr i veckan och det finns ju variationer på träning så det blir nog inte tråkigt iaf.. så mitt nya liv here i come!!!!

RSS 2.0