15 år!!!

Tänk va tiden går fort i lördags så fyllde min son 15 år.. tycker det va nyss jag fick honom vart tar åren vägen??? själv känner jag mig som 25 fortfarande ;) ibland i alla fall.. han blev uppvaktad med en massa pengar han ville helst ha det, vill ha en ny mobil, han fick present kort på en affär som heter games där dom säljer spel.. och ett kastspö.. sen så på söndagen bar det av hem till pappa han längtade dit så han fick köra moppe  hans farbror hade lovat att åka med, och det gick jätte bra. dom skulle ut flera ggr tillsammans. så han har blivit rejält firad..

sååå blev det måndag och semestern är slut... började jobba igen suck.. men men jobbar ju bara 4 veckor sen har jag en veckas semester igen!!! Härligt

Trasig bil!!!!!!!

Igår så tog G min bil till jobbet för att kolla vad som smäller fram i bilen.. hmmm ingen rolig rapport där inte det va en länkarmsbustning som va helt slut... måste fixas bums fram däcket kan tydligen vika sig när som helst!!!!! hur kul är det då? man vågar ju knappt åka med den nu ju.. Ja ja  barnen blir säkert jätteglada ingen bil nästa vecka när dom är hos mig... Sorry älsklingar!!! får ta igen det nån annan gång. Annars så gjorde jag inte så mycket igår putsade ett fönster och satte dit myggnät.. surrade med H.. äldsta sonen i huset alltså. fixade mat.. sen så blev det lite data spelade spel. och lite film på tv.n och en massa skratt.. sen blev det kväller.. Usch måste fixa bilen så fort jag kommer hem!!!


Sommarfest!!

igår så slet jag mig från min älskade en stund och åkte hem till kära söderhamn.. passade på att åka till syster yster och fika och  fick träffa mina underbara syskonbarn.. älskar er!! sen skulle jag åka till nettan och fika och det hörde Viktor så han ville följa med och leka med jonis och det fick han så klart.. fast han tyckte att jag kunde lämna honom där själv för jag hade ju träffat nettan så mycke så jag behövde inte va kvar.. hihi ungar är härliga!!
sen så var jag till sandarne och träffade mina fd arbetskamrater det va en sommar fest.. dom är hur roliga som helst.. fattar inte va dom får allt ifrån.. hehe.. hade en tipsrunda med temat häst.. första pris va ett bad i barnpooolen med stringtrosor höll på att skratta ihjäl mig för det va förståss spexaren nr 1 som vann och hon slänge rubbet av kläderna förutom stringtrosorna då.. och badade på som om  det va det naturligaste i hela världen.. hade en super trevlig kväll..

RSS 2.0