Micro fjällsemester!!

I onsdags så följde jag med josses kompis mamma upp till Ljungdalen för att hämta josse och emelie.. det var otroligt vackert där uppe hade tur med vädret också solen sken från klarblå himmel... Josse och emelie tog med mig på en skoter färd som heter duga... dom tänkte inte alls på att jag inte är van att åka skoter dom körde som blådårar tyckte jag... fast det hade visst inte gått så fort... hehe... ja ja men dom hade iaf kul.. och jag oxå... fick se väldigt vackra platser på resan,, här kommer lite smakprov..
image45
Josse och Emelie


söt liten stuga                       igloo                     Ljungdalen               Fjällbjörk                        Flatruet                     Samma här


Josse o Emelie på flatruet

Nu har jag såå jätte kul.. är väldigt hes så alla har såå roligt åt mig när jag ska försöka prata ;( men det ska väl bli bättre..
 

Olycka!!!

Imorse när mina tjejer skulle gå till sina bussar så inträffade det en olycka alldeles utanför oss.. som tur va hade dom inte hunnit utr än.. annnars så hade johanna varit alldeles mitt uppi alltihop.. inte kul det inte.. det va en personbil som körde in i en skoltaxi buss som gjorde en vänstersväng.. föraren av personbilen blev skadad men inte allvarligt.. hon va vid medvetande nästan hela tiden.. bara borta en liten stund alldeles efer att det inträffat.. sen pratade hon med mig.. otäckt när det händer så nära in på.. pratade med dom som kör johannas taxi och frågade om dom inte kunde köra in på gården och hämta hennne känns lite oroligt att ah henne efter vägen. men tyvärr så kan dom inte göra det.. busshållsplatser anses säkra... ja ja vad gör man.. bara att hålla tummarna att inget händer när hon står där...

image44
personbilen körde in i sidan på bussen...

Ont inte kul alls!!!!

Så var det dax för mina axlar och skulderblad att göra sig påminnda igen då... svider och bränner och värker,, har haft ont hela helgen så i dag ringde jag till doktorn och fick lite annan medicin utskriven.. diklofenak... hoppas det hjälper lite bättre än med ibumetinen som jag gått på hela helgen... är hemma och har sjukskrivit mig orkar inte göra så mycket om dagarna. blir sååå trött av värken... känner mig som en riktig raggata frammför allt mot mina barnorkar inte med deras tjafs med varanndra.. men men.. det ska väl bli bättre hoppas jag.... snart...

Fjortis kalas!!

Idag har mormor och mostrar med familj varit hit och grattat Josse hon fyller ju 14 på måndag.. det blev tårta och en massa paket.. hon blev sååå nöjd såå..
hallon och kola tårta!
image41

                                          
fikatajm                      En promenad på isen med tezz blev det efter all tårta det behövdes.

Nu ska jag fixa lite ätbart det blir kycklingsallad.. mums!!

piercing i naveln... AJ!!!!

idag fick josse pierca naveln som hon har tjatat om i ca 2 år.. gissa om hon är nöjd...

  
tången håller fast     nålen trycks igenom    klart!!!

Hmmm bättre bild på den klara kommer senare.. det gjorde inte så ont tyckte hon...

Sportlov på luftkuddeland!

Idag va jag josse johanna viktor och max till luftkuddeland här i hudik och där fick dom hoppa i hela två timmar.. sååå kul dom tyckte det va!!
image29

här är lite fler bilder därifrån!

     
Som ni säkert förstår så blev vi ju hungriga så det blev ett besök på mc donalds..
 image36

när vi va mätta och belåtna så var det dags för ett bio besök!

image37

bion var väldigt omtyckt..

Kommentarer tack!!!

det vore jättekul om ni som läser skriver en liten kommentar nån gång i bland så man vet vilka som är här och läser..  ha en fortsatt trevlig söndag

Vänner på besök!!

Igår kom mina två gooa vänner på besök.. Caroline har jag inte träffat sen i sommras så det va faktiskt jätte kul att få träffa henne. vi fikade och surrade på som vi brukar.  nettan hade sina båda grabbar med sig och caroline hade kenny med sig.. så dom lekte med max.. spelade lite på datan och lite annat.. kenny va lite blyg men i början så va han med och kollade lite han oxå..

   
Caroline o Nettan               Kenny                  Max o Theodor           Jonathan

Sportlovs kul på aqua arena!

Igår passade vi på att åka till aqua arena och bada. Jag hade tagit ledigt åt tjejerna eftersom dom inte har sportlov denna vecka. hade bestämt med lilla syster så dom kom också dit.. kul att få bada med kusinerna.. här kommer lite härliga bilder!

image19
Här är alla barnen samlade!

    

Tror nog att dom va ganska så nöjda efter den här dagen.. blir lite fler aktiviteter nästa vecka när tjejerna har sportlov. skjutsade dom till sin pappa efter badet svängde förbi och hämtade pizza åt dom.. sen blev det även pizza för oss här hemma också.. ha en bra dag!

RSS 2.0