Alla hjärtans dag! <3

Vill ge er alla en jättekram på alla hjärtans dag. Hoppas att ni får en dag fylld med massor av kärlek och mys.

Läkarbesök!

Idag va jag tillbaka till doktorn på ett återbesök för utvärdering av sjukgymnastiken bla.. både doktorn och sjukgymnasten va överens om att det inte gått som de räknat med.. tar lite längre tid än dom trott eftersom det framkommit andra orsaker än vad de trodde från början, det är inget ryggskott med ischias som dom misstänkte från början utan det verkar sitta i höften, doktorn trodde det kunde vara inflamerade senfästen vilket gjorde att jag fick 2 kortisonsprutor i höften som ska göra nytta,... men aj så ont det gjorde när jag fick dom.
ff öm i höften efter alla dessa timmar.. Doktorn kom även fram till att jag har karpaltunnelsyndrom i vänster hand vilket gör att jag dommnar bort i handen lite nu och då framförallt natte tid.. och även när jag pratar i telefon om jag håller den med vä. hand.. Ska få en röntgen på höften nått tag framöver inte allt för långt bort hoppas jag. Blev i alla fall sjukskriven helt igen t.om den 8 mars så jag ska kunna koncentrtera mig på sjukgymn.. samt att jag ska få en till inj kortison den 24e och  röntgen så klart.. så vi får se vart detta slutar..

Ny design!!

Japp äntligen har jag fattat hur man gör.. grattis till mig..

Sjukskriven!

En liten uppdatering av vad som händer kring mig just nu! Jag är sjukskriven t,om den 10feb pga av att jag har ont i min rygg,och höger höft och ljumske som strålar ut i benet.Är nu lite orolig för vad försäkringskassan ska säga.. om dom godkänner sjukskrivningen eller inte. Är ju så hårt nu med det tyvärr..  Går hos sjukgymnast och får lite träningsövningar men problemet med höft och ljumske vet dom inte vad det beror på, ska på återbesök till läkaren den 10e så får vi se vad som händer då..Önskar inget mer än att slippa ha ont och kunna göra en sån enkel sak som att gå ut och gå längre än 1,5 km.. Det klara jag inte nu då får jag så ont och kan inte sova på natten.. 
Annars så har det väl inte hänt så mycket här förutom att det har snöat till 1000.. så les på denna snö nu men men det kommer säkert mer.
Ska försöka bättra mig med uppdateringar men lovar inget. Ha det bra alla!
 

RSS 2.0