Nostalgi!

http://www.youtube.com/watch?v=GQ5eZSa7URA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iJt3f6Lach4&feature=related

Kommer du ihåg när vi va på globen och såg dom live syster yster

FLYTT!!!

Så äntligen har flyttlasset gått.. ja nu är möblerna på plats igår så tog vi en tur till lägenheten och hämtade alltihopa, nu är det bara lite kartonger kvar.... och så städningen så klart... suck..... men ndet känns bra att ha fått hit grejerna.. och idag kommer tjejerna hit med tåget.. och i morgon bär det av till deras nya klasser.. men vi hälsade på i fredags och det gick jätte bra. Johanna fick massor av kompisar på en gång alla ville ha hennes telefon nr.. så det blir nog bra det.. Nu ska vi ta och äta lite tårta och kaffe.. det är ju farsdag.. ha det bra allihopa

Okej!!! ska göra ett nytt försök med bloggen....

Vad har hänt sen sist?? jo en hel del faktiskt... jag har flyttat till Iggesund till min internet dejt det hade jag aldrig trott..men jag trivs som fisken i vattnet.. sen så har vi ju skaffat hund oxå.. en blandras gråhund flatcoated retriver och worste.. är sååå söt men bråkig hittar på en massa bus hela dagarna... hon heter Tezz..
image5

Och till veckan så flyttar mina tjejer hit oxå :) men fredrik bor kvar hos sin pappa det känns lite trist men det är han själv som valt att bo där.. och huvudsaken han är nöjd och mår bra.. han kommer ju hit varannan helg iaf.. vi har köpt en ny bil oxå.. en sju sittsig pontiac transporter.. kan ju behövas om vi ska få plats allihop..

RSS 2.0