Läkarbesök!

Igår hade jag äntligen tid hos ortopeden för att få utrett vad som kan orsaka mina domningar i framförallt vänster hand, men har även problem med höger. Jag domnar på nätterna och även dagtid, jag är fumlig och tappar saker. Har gjort ett test för att se om det är det s.k karpaltunnelsyndromet som orsakar detta, men enligt testet så har jag avvikelser men inte typiska för detta syndrom. därför ville min läkare att jag skulle komma till en ortoped för kontroll. Jag kom alltså dit igår, han kllade min känsel i fingrarna och jag fick göra lite olika rörelser och han tryckte på ryggen. Ordinationen blev att jag ska på magnetröntgen för att kolla om det är något i ryggen eller nacken som orsakar dessa problem. Är det så så måste det fixas till. om inte det är något fel där så blir det operation för karpaltunnelsyndrom trots att det inte visade på testet. kan tydligen va problem utan att det visar på testet. så nu är det bara att vänta igen dröjer väl ca 4-5 veckor ev längre innan jag får komma till rtg. och sen ska man vänta på svaret innan det bestäms vad som ska göras. Men nu är det på gång i alla fall.I kväll ska jag i väg och jobba. Ni andra ha en bra dag.

Brustna hjärtans café.

Har precis läst ut en kanon bra bok den kan jag lätt rekomendera.
Brustna hjärtans café

Beskrivning:

"Hur kan jag vara änka? Änkor är gamla kvinnor med hornbågade glasögon och koftor som luktar malkulor". Sophie Stanton är 36 år gammal och kan inte förstå hur det här kunnat drabba henne. Själv tycker hon att hon knappt hunnit vänja sig vid att vara gift.

Brustna hjärtans café är en varm och rolig berättelse om en ung kvinnas sorgearbete. Efter makens död faller Sophies tillvaro samman. Hon förlorar kontrollen över sitt liv, och är inte den stilfulla Jackie Kennedy-änka hon så gärna vill vara. Sophie är mer av Jack Daniels-typen, hon tröstar sig själv med glass till frukost och går till jobbet i pyjamas och morgontofflor. Efter att ha förlorat såväl sitt midjemått som sitt jobb flyttar hon till landsbygden i Oregon, där hon lär sig leva igen genom sin vänskap med en trettonårig punkartjej. Långsamt börjar hon att skapa ett nytt liv åt sig själv, ett liv Sophie inte kunde ha föreställt sig att hon skulle kunna leva. Hon öppnar Brustna hjärtans café som blir en mötesplats för människor i trakten.


RSS 2.0