Lördagens Fest!!

I lördags så va det alltså dax för partaj och jag är väl kanske inte som alla andra men jag va ut och festade med min sambos ex, vi började kvällen hemma hos henne med "lite" öl och en hel del sång med hjälp av idol spelet.. hihi trodde nog det lät bättre än det gjorde men kul hade vi. senare drog vi i väg till statt först och betalade in oss där inte mycke folk så vi drog vidare till cafe´august tog en öl och sen drog vi vidare till tre bockar där var det kareoke så där blev vi fast hela kvällen... sen va det dax för hem färd bara att ta bussen.. 02.20  hade ju knunnat åkt vidare på efterfest hos en 27 årig grabb men hoppade över det. hahah mycke mysigare att åka hem till älsklingen.. dan efter ska det inte ordas så mycket om... kan säga så mycke som att det va soffan och tv och pizza som gällde då iaf.. nu är jag på uppladdning inför fredagens partaj med mina kära kompisar i Mohed..


Kvällen outfit!

Japp nu är det dags att dra i väg på kvällens partaj! Ha en trevlig kväll allihopa för det tänker jag..

Shoppat lite nya kläder!

Idag har jag varit ute och shoppat lite.. ska iväg och festa med Linda i kväll ska bli såå kul. här kommer bilder på mina inköp.



dessa två handlade jag på gina tricot

och dessa handlades på lindex. så nu har man lite nytt inför sommarens fester.

Världens 58 hetaste modeller.. kolla in



http://www.improveme.se/magazine/3734.  kolla in dessa heta grabbar


Bus på buspalatset!

Här kommer lite bilder från våran dag på buspalatset.

Viktor max och max

Johanna

Nettan och Josse sitter och fikar

Hela bus gänget samlat efter fikat

Två super vackra systrar ;)

Hmm hamnade texten fel?? här är ju de super vackra systrarna..
Ja det blir ju lätt lite fel i texten ibland.. haha.. hoppas ni har överseende med det..


Dax för en tur till buspalatset!!

Japp det kanske kan ses som lite galet att åka till buspalatset en dag som denna men vi utmanar ödet och värmen.. ska åka in och hämta Max nu så han och Johanna får rusa av sig lite. Även lillasyster Nettan och viktor och en kompis till honom kommer dit ska bli kul att bara sitta och snacka lite skit.. Bilder kommer senare i dag hoppas jag.. ha en underbar dag allihopa.

Har ni testat denna??

Denna choklad är ju bara såååå god.. testa får ni se.


lek o parken och camel balls?

I måndags så va jag och tjejerna in till söderhamn och träffade moster nettan och lilla frida. det blev lek i lekparken och ett besök på sibylla. här kommer lite bilder..  även ett besök på barnens hus och dollar blev det.

Josse och Frida gungar

Johanna slappar i gungan

Josse herre på täppan

Alla tjejkusinerna i gungan.
På Barnens hus hittade vi detta tuggummi Hmmm får man sälja sånna på en leksaksäffär för barn???


I går så va jag in till Hudik och fick mina ögonbryn tillsnyggade av min sambos moster hade fått ett presentkort av svärmor på detta.. blev toknöjd måste jag säga..
Idag så har jag inte gjort så mycket jag har visserligen varit på ett bodypump pass men annars så har jag mest slappat, det blev t,om pizza till middag idag,,

Semester!

Ja då har man tre veckors semester framför sig. Det ska bli så skönt.. har inte planerat nått speciellt bara skönt att va ledig. Ska försöka komma ner till Nyköping och hälsa på mormor iaf, och så ska vi bygga färdigt altanen. Kanske inte blir så mycket skrivet under denna tid men ska försöka uppdatera ibland iallafall så ni vet vad jag gör.

Midsommar!

Igår på midsommaraftonen så var vi hos min mor och far och firade. det blev en massa god mat och en hel hög med roliga lekar. tex frisbee kastning, bollkast och ringar sparka boll, fiska upp skruvar med magnet, och naturligtvis försöka kasta sönder tallrikar den grenen var populärast hos barnen här iaf.Barnen hade oxå lekar viktor hade en där man skulle kasta vattenballonger och försöka träffa brädor för att få poäng.. och sen blev det fotbollsmatch, killarna mot tjejerna fast vi hade tur och fick ha Viktor i vårat lag.. hehe det hjälpte till en del. ha är så tuff slänger sig i mellan de stora gubbarna som ingenting, även Johanna va tuff och hård.. Undra hur Tonys smalben mår i dag ;)  Lille syster hade en frågesport med bla frågor och ljudklipp från tvprogramm man skulle gissa på.. vilket lag vann??? ja det jag va med i såklart.. även min mellan syster hade en frågesport.. gick ju inte lika bra där men kul va det.. Såklart så va vi ju ett härligt gäng där det va, Mamma och Pappa, Linda och Tony, Netten Pär, Viktor och Frida, Jag och Göran Fredrik Johanna och Max, och så Rolf. Vi kom dit till kl 16 och hemfärden blev kl 00.15 då tyckte Johanna att det va dax att åka hem. Hon va trött. här är några bilder därifån.. stulna från min systers sida http://www.autumnleaf.blogg.se/  Önskar er alla en fortsatt trevlig midsommar helg.

Midsommarstången


Frisbee kast.

Ringkast

skruvfiske

Bollspark


Bollkast

tallrikskross

Jordgubbar och glass

Garttis till mig då!!

Jaha då va man 40 då!! känns faktiskt ingen skillnad haha.. förrutom att jg är lite trött då!!! blev väckt av telefonen kl 05.50.det va en som ville köpa bilen jag hade annons på????? sen kopplade jag.. just ja jag fyller ju år... hmmm vem kan ha satt ut denna annons?? jo mina systrar så klart!! Tackar för det det har ring 60 pers på denna bil hittills!!! och det ringer fortfarande!!!! Senare på dagen blev det en tur till lillasyster och lite fika innan det va dax för personal möte.. där blev jag också uppvaktad en fin bukett från chefen och ett present kort på presentboden från mina arbetskamrater. Min äldsta dotter hade sytt en handduk med delsbosöm på slöjden som jag fick, min yngsta hade gjort ett jättefint kort till mig..

I helgen så hade jag en liten fest för de närmast sörjande.. det bjöds på grillad fläskfile´och potatissallad, strips sås och grönsallad.. samt bål.. både alkoholfri och  med alkohol..efterrätten bestod av paj med hallon och rabarber.. jag blev riktigt uppvaktad må ni tro.. jag fick en massa blommor, ett bord i form av en varningsskylt för älg.. en nappflaskamed en speciell napp på ;) en banandildo.. ett album med massa gamla bilder och även nån ny bild på mig haha sååå kul... och så fick jag en typ pumptermos för saft med glas till. sen så fick jag ett jättefint halsband från mina kära kompisar..  va en jätte trevlig kväll. Tack så mycket allihop... här kommer lite bilder..

Tony Linda och Pär

Nettan och Frida tittar på fina bilder på mig;)

Emelie och Josse

Nappflaskan jag fick och klädd i den vackra klänning som min lillesyster
klädde mig i.fick detta rim till oxå.
Paket 1- En nappflaska

Näring (?) och tröst hämtas här,

utan något större krångel och besvär.

Denna lilla söta attrapp

är mycket bättre än en napp.

Något du kan suga och hålla i,

bättre än så här de int´ kan bli!



Banandildon... och detta va rimmet till denna.
Paket 2 - En banandildo

När den är hård är det okej

men mjuk...det är inte din grej.

Denna är alltid bra att ha

när du en skön stund ska ta.

Karln din är stolt över sin dingelidong,

men den hänger å dinglar sällan redo för avgång.

Denna är alltid redo gul och grann

och faktiskt lite krokig minsann.

Denna hårda grej

passar tidernas tjej!

Sen fick jag även detta fina kort av mina systrar

Lite bilder som fanns med i albumet..


Denna skylt stod ute på E 4an.


Och det här blomarrangemanget fick jag idag på personalmötet


Tack så jätte mycket allihopa för att ni gjort min 40 års dag till ett roligt minne..

Snart helg!!

Ja då va det snart helg igen då!! På Lördag så blir det en liten fest här... Jag fyller ju snart år 20+ hur mycke plus behöver vi inte tala om. hihi.. Så i morgon ska det shoppas inför helgens bravader.. vet ju tyvärr inte vad min kära släkt har i baktankarna.... litar inte på dom....Men kul ska det bli i alla fall.

fest.jpg
Kommer väl en uppdaterin angående festens framtåg senare..

Paris Hilton letar kompis på tv!!

Paris hilton´s my new BFF


Ikväll börjar ett nytt program på trean kl 20.00.
Paris Hilton är i desperat behov av en ny bästa kompis. I Paris Hilton's My New BFF får vi följa superstjärnans jakt efter en ny vapendragare. Vem får ta plats vid hennes sida efter Nicole Richie och Britney Spears? Arton tjejer och killar har klarat sig igenom den första gallringen och får flytta in i BFF mansion, en lyxvilla i Beverly Hills. Stjärnan letar efter någon som kan festa, som är smart, kvick, lojal och het förstås.
Någon som ska se? Jag vet då en iaf hihi Josse.. hon lär sitta klistrad då hon.. GAME ON BITCHES!!

utvecklingssamtal! och kalas!!

Då har man varit på vårterminens sista samtal då.. det va Josses tur att få höra hur det går i skolan.. och det går riktigt bra hon har verkligen skärpt till sig det är roligt att höra.. Josse jag vet att du kan bara du vill gumman!
Igår så va vi och grattade lillesyster nettan som fyllde år. Hon bjöd på godsaker som jordgubbspaj, kladdkaka, jordgubbar melon och glass. MUMS!!! Tackar så mycket för allt.. Viktor spelade fotboll med alla som ville. har snott lite bilder från syster lindas blogg eftersom jag naturligtvis inte fick med min kameran själv... Tack för lånet.. hihi...


Pär Tony Josse Johanna


Viktor i mål

Fredrik

Bustrollet Frida.

Grattis Lillesyster!

Ett stort grattis till dig på 28års dagen!! Hoppas du får en jätte bra dag! vi kommer i kväll. Kramar i massor.
 
                                                                                         www.summergirl81.blogg.se

RSS 2.0