Får chefer göra som dom vill??

Blir lite irriterad nu jag!!! vi har ju en s,k fia modell när det gäller scheema, dvs vi lägger vårt eget scheema efter vårt liv... eller ja ska väl va så ialla fall, man ska kunna bestämma vilka helger och när man vill jobba kväll allt eftersom det passar. huvudsaken man gör sina kvällar och helger. Men nu!!! så har chefen med hjälp av en annan chef och dom som sitter och lapsar, ändrat vårat scheema efter deras tycke och smak.. har visserligen fått dom helgerna jag lagt, men sen så har dom lagt till en heldag extra i månaden så man jobbar alltså 2 och en halv helg i månaden plus att dom flyttat turer från dag till kväll tagit bort dagar lagt till andra dagar plockat bort timmar när det är möte så dom menar att jag ska sitta och åka 8 mil för 3 timmar... ja ja det ska dfå bli ett snack med chefen på måndag... får dom verkligen göra så här??????
ja det suger verkligen all energi ur en....
Och för att inte tala om allt annat tjafs det blir med det s,k laps care..  det är nog dax att se sig om efter att annat jobb i en annan kommun än söderhamn, tur man bor i hudiksvalls kommun.. kanske man kan hitta nått jobb här... arbetsglädjen har försvunnit helt.....

Kommentarer
Postat av: yvette

Nämen har ni fått hjälp från ljusne mån tro...känner till de där gummsan..fast de har gått ganska bra för oss nu på slutet med schemat..kanske beror på att 2 fått sluta då så klart.

KRAMEN

2009-09-20 @ 00:27:13
URL: http://vettans.blogg.se/
Postat av: Linda

Attans vad detta lät tungt...pratat med chefen?

2009-09-22 @ 18:58:49
URL: http://autumnleaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0