Helg med en mycket trevlig date!!

I går va jag på en date med en kille som jag träffat på internet.. Hmm det trodde jag aldrig att jag skulle våga man vet ju aldrig vad man träffar för folk egentligen. Vi har pratat en hel del på msn men man vet ju aldrig ändå.... men vi bestämde iaf att vi skulle träffas. Vi åt på Kina och sen så blev det bio " pirates of the caribbean vid världens ände" sedan så blev det kaffe hemma hos mig.... en lyckad kväll med en underbart trevlig man.. fler dater kommer det att bli med honom..

Tidigare i veckan så va jag och min son till bollnäs på öpprt hus på höghammar skolan han börjar där nästa höst.. så det va bra att få kolla vad det finns för utbud av program.. Han är mest intresserad av det som heter miljö och fastighet... där får dom hålla på med gräsklippar traktorer och lite olika maskiner.. dom får ta traktor kort.. skoterkort truckkort och naturligtvis körkort verkar vara en otroligt bra skola.

ADHD på två av tre???

Idag har min son varit på den årliga läkarkontrollen på barn och ungdoms habiliteringen..  allt var helt okej! puls blodtryck och längd och vikt.. Han äter centralstimulerande medicin och måste därför hålla koll på detta..  sen så var vi till min kära lille syster och fikade och åt lunch.. sen var det dax för nästa möte..

då va det Johanna det gällde vi träffade en psykolog ang utredning på henne vi misstänker att hon kan ha en form av ADHD.. så vi trffades och gick igenom hem situationen och även skolan.. Hon har ju problem på båda ställena.. fick svara på en massa frågor enligt ett amerikanskt test för ADHD. för varje svar så ges det poäng.. och beroende på hur höga poäng dom får så avgörs om det kan finnas ADHD.. Efter ca hälften av frågorna så sa hon att det verkar som Johanna har ADHD.. Men nu så ska det dras igång alla tester och kontroller och undersökningar hit och dit.. Så det tar sin lilla tid ändå.. Men såå skönt att det är på G..

Helgen!!

Jaha!! Då var det måndag igen då.. Vad har hänt denna helg då? Jo på fredagen så va lilla goa frida här när hennes mamma och pappa och storebror på trav.. det va alldeles för kallt för henne att va där.. Så då fick hon vara här istället.. vi hade det såå mysigt så.. hon jagade kusinerna och ville vara med dom hela tiden.. vi va ut och gick en sväng då också... efter hon ätit gröt så var hon sååå trött somnade efter lite sömn gnäll.. hade inte hjärta och väcka henne hon sov såå skönt.. så jag ringde och sa att hon fick sova över här.. Hmm va nog lite tufft för mamma att lämna henne.. hihi!! 

Frida sov ända till kl 5 vaknade och va lite lessen men somnade om och vaknade inte förän halv 8  sen kom storebror oxå hit medans mamma och pappa åkte på loppis.. va nog lite avis på att syrran fått sova här.... senare på kvällen va det ju melodifestivalen.... vilket fiasko va!!! säger bara det.. no comments!!!

söndasgen va lugn och skön hände inget speciellt va och fikade hos syster nettan tvättade och sen va det kväll.. och så måndag igen!!! SUCK.

Sjuk! och hårklipp..

Igår fick jag åka och hämta min yngsta dotter från skolan,eller rättare sagt från hällåsen, dom har en prova på dag med friidrott.. Hon hade så ont i huvudet att hon va illamåeende.. inte kul.. feber hade hon också. Vi åkte hem till Mormor för det va bara en timme innan det va dags att hämta dom andra tjejerna. johanna somnade som en stock på mormors säng..  I dag så hade hon fortfarande feber och lite ont i huvudet.. ringde till min ängel ( min lillesyster Nettan) och fråga om johanna kunde va där när jag va och handla.. och det fick hon så klart. Du är bäst du!! hon va nöjd att vara där.. fick ju va med sin kusin.. och glass smaskade dom oxå.. ja jag åt jag med.. Gott!! Sen på em när dom andra två kommit hem så åkte vi till stan.. Åt på mac donalds, sen så var det klippning för alla barnen.. dom blev såå snygga.. sedan så åkte vi och visade mormor och morfar hur fina dom blev :) sen hem.. datan går varm.. josse sitter på msn en stund .. men sen är det min tur att chatta runt med alla trevliga vänner..  love you all..

Våfflor och utvecklingssamtal!

Idag har jag varit till min lille syster och hon bjöd på lunch våfflor med grädde och sylt!!! MUMS! Det tyckte min underbara syster dotter också. hon smaskade på som bara den!

246604-3246604-2246604-1

Visst ser det gott ut!!

Sen va jag på utvecklingssamtal med min son.. det gick jätte bra!! för er som inte vet det så går han på särskolan.. han har ADHD/Damp.. han är en av dom duktigaste i klassen han går i 8:e klass, och han har bara ett år kvar innan det är dags för sär gymnasium.. Han hade inte behov av det 10:e året som dom har möjlighet att få gå om det behövs.. Jätte skönt att det gått så bra.. Det trodde jag faktiskt inte för 2 år sedan. Lärarna är helt underbara.

Så då var man här då!!

Ja vad ska man skriva här då?? Det är min syster som tycker att jag ska skriva en blogg.. okej!! gör väl det då:
I helgen så har jag varit ut och åkt raggar bil!! en Buick vi skulle till Gävle men hamnade i Trönö av alla ställen.. vad möter man där då?? joo en karl i hängselbyxor och cowboy hatt och bar överkropp.. ja ja det är ju Trönö.. annars har jag väl inte gjort speciellt mycket i helgen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0