Julskyltning!

Igår hade jag och Johanna en dag för oss själva på stan, vi promenerade runt på stan och kollade i stånden, vi köpte kläder som hon ska ha på julafton, och strutar med karameller från fagerstöms karamellfabrik. Vi strosade runt i lite affärer och tog en fika på Dackås. Köpte med oss ostkaka hem från ett av stånden på möljen. Annars har helgen varit lugn inte gjort så mycket, va på dildo party på fredagkväll, men orkade inte va kvar så länge förkyld som attan. Lördagen jobbade jag. Nu väntar jobb måndag och tisdag kväll.
Idag har jag varit till syster i marmaverken och lekt mamma pappa barn med mina goá syskonbarn, och jag fick ju va bebis så klart. men man måste ju offra lite tid på dom också, dom vill ju att man ger dom lite uppmärksamhet när man är där.. träffar ju dom allt för sällan..Helgen!!

Ja i helgen händer det inte speciellt mycket.. Jag jobbar hela helgen och mina flickor åker till pappa han fyller år på lördag så dom vill dit och fira, även hans nya tjej fyller år hon fyller idag och det känns riktigt skönt att dom gillar henne, dom har handlat present till henne också och fixat till egna grattis kort åt dom. hämtar hem dom på söndag efter jobbet. Max kommer kväll så han får en lugn helg ingen hemma.. Hampus är hos sin flickvän i Mora och kommer väl hem ev på söndag.
Men ha en skön helg alla oavsett om ni är ledig eller jobbar!!

Jag har blivit såååå duktig!

Jag är riktigt stolt över mig själv.. Jag har börjat att sticka sockor och vantar och det går riktigt bra har redan gjort två par sockor och ett par vantar.. HIHI det är riktigt roligt, synd bara att min höger arm och hand krånglar ibland.. får ont och blir stel i fingrarna. Och när jag ändå klagar så är det bara skit med hela höger sidan värk i benet domnar i två tår stel ont när jag sitter för länge ont under fötterna, domnar i armen på nätterna.. Ja ja nu räcker det.. har fått läkar tid för detta ska i väg den 25e och kolla läget.  sen får vi se hur det blir.. Ha det bra alla..


Lite uppdatering!

Ja nu har man som sagt blivit vaccinerad mot baconfeber, vi fick den sprutan genom jobbet, har inte fått nå biverkningar av den ännu iaf, lite öm i armen precis där de tog sprutan men annars inget och det känns ju bra. Fast å andra sidan kunde det ju komma inom en vecka så man ska kanske inte ropa hej än.. ha ha..

Vi har en nästan helt barnfri helg nu och igår blev det lite fredags mys, lite vin och öl och en mysig stund framför tv,n med Idol. Idag ska vi försöka oss på att se Johan Falk filmerna 3 och 4. och nu på dagen så måste jag plugga. I morgon kväll har vi chatt möte på blackboarden..

Ha en skön helg allihop.

Halloween.

Igår hade vi ett litet halloween party här hemma vi hade alla våra  6 barn samlade och även en flickvän och en pojkvän till dom här. så vi va sammanlagt 10 pers här. fixade till lite mat och sedan så hade vi lite halloweenmys. här kommer lite bilder.

Josse Fredrik Hampus

Hampus Camilla André


Vickan och André

Max Josse Johanna

Fredrik Hampus Göran
Ja det är väl inte den bästa kvaliten på bilderna men det får duga. vi hade en trevlig kväll ialla fall. Kul att ha alla barnen samlade.
Nu väntar en ny vecka med jobb och pluggande.


RSS 2.0