EMD på volvo idag!

Idag va EMD dvs erik mattias och danny fd idol killarna på volvo och grorde ett uppträdande det va jag och mina tjejer som va dit och kolla in dom..
image14

både josse och jonanna passade på att få autografer av dom.. och josse tog chansen att få en kram av dom också.. jaa jag fick också autograferna av dom hehe..

  

Och i fredags så kom fredrik hit han ska vara här till på fredag.. vi passade på att mumsa i oss en varsin semla innan alla kom hem från skolan och jobbet..Nu ska jag ta och fixa lite mat.. det blir spagetti och köttfärssås..

kolla in gullungen!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1897320.ab

Soligt väder och slalom!!!

Igår hade josse friluftsdag hon åkte slalom för första gången i sittt liv.. hon va sååå duktig.. Jag passade på att handla lite under tiden. sen så åkte jag upp och tjuvkikade lite på henne och njöt av solen..

image10

Josse och hennes kompisar redo för en tur i backen
   
Josse in action!!

Idag så har jag jobbat sen så blev det lite matlagning.. tandori kyckling och ris.. inte sååå tokigt det inte..  i morgon så kommer fredrik hit och vickan och hennes kille. så det blir en stor familj i helgen.. underbart att få rå om dom...
love you all!!

Lite bilder!!!

246604-8
Våran lilla toka.. tror hon är sååå liten och smidig som en katt! ;) sover gärna en stund i fönstret


image9

Två hårt studerande flickor!!


Annars har det inte hänt såå mycket idag.. jo föresten har ju hjälpt en stackars tant (en granne till oss) upp från backen hon hade halkat omkull!! fast hon hade nog fått lite annan hjälp förrutom halkan att rammla.. hade druckit "lite" vin sa hon.. hade tydligen legat ett bra tag ute tur att min sambo va ut med tezz så han såg och hörde henne.. vem vet hur det slutat annars.. så har jag ju jobbat lagat mat.. och nu blir det lite slöande i soffan!!  Ha de så länge!!

Kalas!!

igår va vi på kalas till min syster och hennes sambo han fyller på måndag men vi gratta honom i går.. fast syrran får ju ta del av presenten hon också.. det blev rökt älgstek och lite lax med tillbehör.. hoppas det är gott bara..annars har det varit en lugn helg inte haft några barn förrutom hampus då men han är ju så stor och klarar sig själv..Melodifestivalen???? ja vad ska man säga va väl inte egentligen nån låt som va super bra men... olas låt och sannas tyckte jag va ok.. men va va  kebabpizza slevovitza då??? inte direkt nån låt för melodifestivalen tycker jag då... mer i ett komedi program.. men men det är ju min åsikt..
I kväll kommer tjejerna hem i gen dom har varit hos pappa i helgen.. hoppas johanna är piggare hon åkte ju på öroninflammation i torsdags.. kuligt... så nu har vi 4 barn den här veckan och till helgen blir det alla våra 6 barn plus pojkvän så det blir 7 sammanlagt... undra vad man ska hitta på för mat då jag,...

image7

Tezz våran stora lilla bebis!!

RSS 2.0