Utkast: Gjorde ett ...

Gjorde ett test på http://se.41q.com/

Din personlighetstyp

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Min privata parkering????????

Hmmm i dag när jag kom till jobbet parkerade jag min bil som vanligt..... gick in och skulle byta om till arbetskläderna. När jag står där så kommer en sköterska som jobbar på hälsocentralen och frågar.. visst är det du som har den lilla gröna bilen?? jaa svarar jag.. då säger hon att " den mötte jag i backen!!! " men lungn det är nog ingen fara den står nere i buskarna det är nog bara att köra upp den!!! HMMMM rusar ut för att kolla läget och mycke riktigt där i buskarna står den lilla gröna pärlan på en grushög med bakhjulet hängande i luften..  tack och lov för snälla arbetskamrater Therese hjälpte mig loss därifrån med bogserlinan..  tack för det!! tack och lov så blev inte nån skadad och bilen klarade sig den oxå utan skavanker...

Min privata parkeringsplats


Lite fler bilder!Johanna sover med Råger under armen.. söta eller hur!


Josse och Frida i häng mattan.

En liten uppdatering!

igår fick jag ett infall när jag läste tidningen.. det va dans i nor åsliden, och sannex va där och spelade.. det va jätte länge sen jag va iväg och dansade så jag tog mig en tur dit.. det va super kul.. men det tog ett tag innan jag hittade fram det ligger faktiskt mitt ute i skogen.. men kul va det och jätte mycke folk va det där.. så det va inte sista gången det inte..

   På midsommaraftonen va jag barnvakt till min sambos ex´s lille son på 2,5 år  så jag tog honom och max med mig och åkte hem till mina föräldrar så dom fick leka med mina syskonbarn viktor och frida det tyckte dom va kul...Frida och Liam

i förrgår va det data fritt för max då blev det lego bygge med pappa i ställetOch i dag har  max och jag och josse och johanna varit till moster nettan och viktor och frida och lekt.. det va kul tyckte dom..

Ett år äldre!

Jaha så va man då ett helt år äldre igen då.. tänk vad åren springer i väg fort. har blivit uppvaktad i dag naturligtvis av mina barn som överöst mig med grattis o grattiskramar.. fick blommor av Max som han hade sått på skolan det va tagetes blomsterböna och gurkört.. ska plantera ut dom vid dammen.. sen kom mina underbart gulliga kompisar nettis och yvette med barn och grattade mig.. 

här kommer lite bildbevis


josse tänker äta upp tårtan i förvägnettan och yvette


dennis theodor jonathan


presenterna jag fick av nettis och yvette..  tack så jätte mycke än gång till.

SKOLAVSLUTNING OCH ÅLANDSRESA!

I onsdagskväll alltså den 4 juni så va det skolavslutning för fredrik... tänk att han slutar 9:an helt otroligt att det gått så fort.och till hösten så börjar han i bollnäs, alla va otroligt duktiga och tuffa dom sjöng och spelade för glatta livet. fredrik och hans kompisar kompade på gitarr til låten cadillac.. suveränt gjort.. efteråt så bjöd klassen på kaffe och tårta så gott så..  nu väntar det ett härligt sommarlov..
På fredagen så var det dax för mig och min sambo att göra en resa på tu man hand den gick till åland med birkas paradise en helt underbar resa.. vi åt och drack en massa gott. och njöt att få vara själva.en drink som va god va rosa pantern

 

««« | »»»

Pink Panther4-6 cl Licor 43
Lättmjölk
Grenadin
Isbitar

Fyll glaset till ca 25% med isbitar.
Häll därefter i likören, och sedan mjölken.
Avsluta med några droppar Grenadin.
Efter omrörning har drinken en babyrosa färg.

Sommar!!!

Ihelgen har det varit otroligt varm men skönt att solen visar sig. På söndagen så va vi till Marma och grattade lilla syster som fyllde 27 år.. tänk va tiden går.. det blev kaffe och tårta sååå gott. tackar så mycket i efterskott..

image62 lite solande blev det oxå..

sååå gulliga

image63

RSS 2.0