Läkarbesök!

Idag va jag tillbaka till doktorn på ett återbesök för utvärdering av sjukgymnastiken bla.. både doktorn och sjukgymnasten va överens om att det inte gått som de räknat med.. tar lite längre tid än dom trott eftersom det framkommit andra orsaker än vad de trodde från början, det är inget ryggskott med ischias som dom misstänkte från början utan det verkar sitta i höften, doktorn trodde det kunde vara inflamerade senfästen vilket gjorde att jag fick 2 kortisonsprutor i höften som ska göra nytta,... men aj så ont det gjorde när jag fick dom.
ff öm i höften efter alla dessa timmar.. Doktorn kom även fram till att jag har karpaltunnelsyndrom i vänster hand vilket gör att jag dommnar bort i handen lite nu och då framförallt natte tid.. och även när jag pratar i telefon om jag håller den med vä. hand.. Ska få en röntgen på höften nått tag framöver inte allt för långt bort hoppas jag. Blev i alla fall sjukskriven helt igen t.om den 8 mars så jag ska kunna koncentrtera mig på sjukgymn.. samt att jag ska få en till inj kortison den 24e och  röntgen så klart.. så vi får se vart detta slutar..

Kommentarer
Postat av: Maria L

Det lät inte så roligt =( Själv är jag fruktansvärt sprut rädd....Så jag skulle nog svimma innan dom ens har stuckit in den!!! men du får ha det så bra som du kan då, kram

2010-02-12 @ 10:09:41
Postat av: josefin♥

usch mammiiii tycker synd om dig! men jag älskar att du är hemma;) mycket skönare!:D heheh.

2010-02-13 @ 18:32:44
URL: http://josefinludvigsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0